Tue toimintaamme

Olemme intohimoisia tarinankertojia, ja tuotamme säännöllisesti informatiivista ja viihdyttävää puutarhasisältöä – täysin ilmaiseksi. Meidän missionamme on toimia inspiraationlähteenä ja tuoda iloa päivääsi monimuotoisen sisällön kautta. Kannustamme luomaan kauniita ja kestäviä puutarhoja, jotka rikastuttavat elämää ja tukevat luonnon monimuotoisuutta. Tavoitteemme on olla mukana kehittämässä suomalaista puutarhakulttuuria.

Osallistu Herni.fi:n kehittämiseen ja tue toimintaamme joillakin seuraavista tavoista.

Jaa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa

  • jaa ja tykkää sisällöistämme sosiaalisessa mediassa. Tämä on sinulle ilmainen tapa osoittaa tukeasi. jakamalla ja tykkäämällä sisällöistämme autat sekä kannustat meitä kehittämään toimintaamme ja tuottamaan parempaa ja monipuolempaa sisältöä kasvavan ja aktiivisen puutarhayhteisön iloksi.
  • Osallistu keskusteluun ja kommentoi. Tämä auttaa pitämään yhteisön vireänä ja aktiivisena. Aktiivinen yhteisö on kaikkien etu.
  • Käytä hashtageja #herni ja #botanikaalinenelamantapa kun viittaat sosiaalisessa mediassa sisältöihimme.

Anna tippiä Buy me a coffee-palvelun kautta.

Haluatko tukea Hern.fi sivuston ja sisällön kehittämistä? Voit lahjoittaa Buy me a coffee -painikkeen kautta meille virtuaalisen kahvikupposen tai pari tai niin monta kuin haluat.

Mikä on Buy me a coffee-palvelu?

Buy me a coffee-palvelu on yksinkertainen tapa tukea suoraan luovaa työtämme pienillä lahjoituksilla. Voit ajatella sitä vaikka virtuaalisena tippiastiaina, jossa voit heittää meille ”kahvi- tai kukkataimirahan” merkiksi arvostuksestasi. Jokainen lahjoitus, suuri tai pieni, auttaa meitä kattamaan tuotantokuluja, sivuston ylläpitoa ja mahdollistaa uuden, vieläkin paremman sisällön tuottamisen.

Tutustu Buy me a coffee-palveluun tarkemmin:

https://www.buymeacoffee.com/

https://www.buymeacoffee.com/about

https://help.buymeacoffee.com/en/articles/3417581-our-values

Miten By Me a Coffee toimii?

Klikkaa Buy me a coffee -linkkiä missä tahansa Herni.fi sivustolla tai meidän sosiaalisen median kanavissamme ja sinut ohjataan palveluun. Lahjoita haluamasi summa. Lahjoitusprosessi on nopea, turvallinen.

Miten tukesi auttaa?

Tässä muutama tapa, miten tukesi auttaa meitä:

  • Mahdollistaa korkealaatuisen sisällön säännöllisen tuotannon.
  • Auttaa meitä hankkimaan parempaa äänitys- ja editointilaitteistoa.
  • Mahdollistaa uusien formaattien ja aiheiden tutkimisen.
  • Auttaa meitä pitämään sivustomme toiminnassa ja kehittämään sitä monipuolisemmaksi, paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.
Buy Me A Coffee

Anna palautetta

Anna palautetta, kehitysideoita ja ehdota uusia sisältöaiheita. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti, ja siksi on tärkeää kuulla, mitkä sisällöt kiinnostavat, missä olemme onnistuneet ja missä voisimme vielä kehittyä.

Voit antaa palautetta tällä lomakkeella.