Leikkokukkapuutarha.

Tietosuojaseloste

Verkkosivu

verkko-osoite: https://herni.fi

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Yhteydenottolomake

Kun lomakkeen tiedot lähetetään painamalla lähetä -nappia, keräämme vähintään nimen, sähköpostiosoitteen sekä viestikentän sisällön. Lisäksi lomakkeen kautta on mahdollista lähettää tieto yrityksen/organisaation nimestä.

Keräämme nämä tiedot jotta voimme vastata yhteydenottoon sekä voidaksemme palvella paremmin. Emme käytä lomakkeelta saamiamme tietoja muihin tarkoituksiin.

Puutarhasanaston ylläpitolomake

Kun lomakkeen tiedot lähetetään painamalla lähetä -nappia, keräämme vähintään lomekkelle annetun nimen, sähköpostiosoitteen, sanan sekä sen selityksen.

Keräämme lähettäjän tiedot, jotta voimme ottaa tarvittaessa yhteyttä lisätietojen pyytämistä varten. Emme käytä lomakkeen kautta saamiamme henkilötietoja muihin tarkoituksiin.

Tilaa uutiskirje-lomake

Kun lomakkeen tiedot lähetetään painamalla Tilaa uutiskirje -nappia keräämme lomakkeelle annetun sähköpostiosoitteen. Käytämme sähköpostiosoitetta lähettääksemme enintään kaksi kertaa kuukaudessa puutarha-aiheisen uutiskirjeen. Uutiskirjeen tilaamisen voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeestä löytyvän painikkeen avulla.

Emme käytä tällä lomakkeella kerättyjä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin.

Evästeiden ja seurantateknologioiden käyttö

Sivustomme käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Tarkemmat tiedot evästeistä löydät evästekäytännöstämme.

Sivustolle on asennettu Google Analytics 4 (GA4), jonka avulla kerätään tietoja sivuston käyttäjistä ja heidän liikkeistään sivustolla. Saatua tietoa hyödynnetään sivuston kehittämiseen.

Media

Sivuston sisällöt voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, audiota artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa.

Kolmansien osapuoluolien liitynnäiset

Buy Me a Coffee

Sivustolla on Buy Me a Coffee painikkeita, joiden kautta siirryt Buy Me a Coffee palveluun. Voit tutustua Buy Me a Coffee:n tietosuojaselosteeseen osoitteessa https://www.buymeacoffee.com/privacy-policy

Siteground ja CDN

Sivustoa ylläpidetään SiteGround.com palveluntarjoajan palvelimilla euroopassa. Sivusto käyttää CDN:ää (Content Delivery Network) nopeuttaakseen sivuston toimintaa. Siteground.com -sivuston tietosuojaseloste: https://eu.siteground.com/privacy.htm

Tietojen jakaminen ja siirto

Sivusto jakaa tietoja analytiikkapalvelun (Google Analytics 4) kanssa. Tieto ei sisällä yksittäisen käyttäjän tunnistamista mahdollistavaa tietoa.

Tietojen siirto EU:n/ETA:n ulkopuolelle

Käytämme sivustollamme palveluita, jotka toimivat globaalisti, kuten Google Analytics ja ”Buy Me a Coffee”. Tämä tarkoittaa, että joitakin sivustolla kerättyjä tietoja voidaan siirtää tai tallentaa palvelimille, jotka sijaitsevat Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolella, missä tietosuojalait voivat olla erilaiset kuin omassa maassasi.

Teemme yhteistyötä vain niiden palveluntarjoajien kanssa, jotka noudattavat kansainvälisesti tunnustettuja tietosuojastandardeja, ja pyrimme varmistamaan, että tietojesi käsittely tapahtuu turvallisesti ja yksityisyytesi suojaten.

Tietojen säilytys ja suojaus

Tietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Huolehdimme siitä, että tallennettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Käyttäjien oikeudet

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää Kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Yhteydenottotiedot

Voit ottaa yhteyttä tietosuojaselosteeseen liittyvissä asioissa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen