Keittiöpuutarhurin käsikirja

Keittiöpuutarhurin käsikirja Agneta Ulleniukselta on perusteellinen opas kaikille, jotka haluavat perustaa ja ylläpitää omaa kasvimaata tai keittiöpuutarhaa. Kirja tarjoaa arvokkaita neuvoja siementen esikasvatuksesta, kylvöstä, taimien koulimisesta, oikean maa-aineksen valinnasta sekä rikkaruohojen torjunnasta. Se korostaa luonnonmukaisen viljelyn merkitystä ja tarjoaa vinkkejä myös parvekeviljelyyn. Lisäksi opas esittelee 22 yleisintä vihannesta ja juuresta, niiden viljelyä ja ominaisuuksia. Kirja vakuuttaa, että itse viljellyt vihannekset ovat paitsi terveellisiä ja myrkyttömiä, myös taloudellisesti kannattavia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Se osoittaa, kuinka vihanneksia voi viljellä missä tahansa – kaupungissa, parvekkeella, tai omalla pihalla – ja nauttia itse kasvatetun ruoan tuoreudesta ja maukkaudesta.

Kirjoittanut: Agneta Ullenius
Kustantaja: Minerva
ISBN: 978-952-492-474-0
Julkaisuvuosi: 2019
Sivumäärä: 128
Kieli: suomi
Keittiöpuutarhurin käsikirja

Tutustu myös näihin kirjoihin

Kasvien mytologiaa -kirja.

Kasvien mytologiaa – Nukkatikankontista hurmejuureen

Lidia Antin
Kuivakukat -kirja.

Kuivakukat – Kuivaa, sido, sommittele

Morgane Illes
Värien puutarha -kirja.

Värien puutarha

Jouko Rikkinen
Monipuoliset yrtit -kirja.

Monipuoliset yrtit – Kaikki yrttien kasvattamisesta ja käytöstä

Lesley Bremness
Lavakaulus viljely -kirja.

Lavakaulusviljely

Eva Robild
Kukka kirja.

Kukkakirja – helpot ohjeet kimppuihin ja asetelmiin

Saija Sitolahti
Into green -kirja.

Into Green – Everyday ways to find and lose yourself in nature

Caro Langton, Rose Ray
I Potter och Krukker -kirja.

I potter & krukker

Claus Dalby